Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Lauda tart Vetteltől és a Ferraritól



Niki Lauda, a Mercedes ügyvezetői jogkörrel nem rendelkező elnöke egy pillanatig sem kételkedik a bajnokcsapatban, azonban a hétvégi Japán Nagydíj előtt egy interjúban leszögezte: a világbajnokságot nyitottnak, a Ferrarit pedig veszélyes ellenfélnek tartja. Kiváltképp úgy, hogy a vörösök zászlóvivője Sebastian Vettel, akit az osztrák legenda két szóval jellemez: agy és gyorsaság.

Tovább
0

Vettel olasz slágert énekelt a csapatrádión




Nagyot dobott a múlt vasárnapi, Szingapúri Nagydíj levezető körében a győztes Sebastian Vettel: a tifosi szívét egyre inkább elnyerő Ferrari-pilóta énekelt a csapatrádión, mégpedig nem is akármit, Toto Cutugno 1983-as slágerét, a l'Italianót.

Tovább
0

Elkészült Hamilton ezer lóerős LaFerrarija




Mostantól akár az is előfordulhat, hogy Lewis Hamiltont egy Ferrari volánja mögött kapják lencsevégre: persze nem a versenypályán, hiszen a lassan már háromszoros világbajnok brit ott továbbra is a Mercedes istállót kötelékében hajt, elkészült viszont az a LaFerrari, amelyet a versenyző a csillagos márka jóváhagyásával a maranellói márkától rendelt meg magának.

Tovább
2

Ecclestone: Vettelt naggyá teszi a Ferrari



Bernie Ecclestone, a Forma-1 főmogulja már számtalanszor hangsúlyozta, hogy nem tartja jó világbajnoknak Sebastian Vettelt, ugyanakkor felkészült arra, hogy a német a Ferrari kötelékében rövidesen ötödször is elhódítja majd a bajnoki titulust. A brit elárulta, hogy tavaly milyen tanácsot adott a vörösök ajánlatával kapcsolatban hezitáló pilótának, ugyanakkor leszögezte: Vettel a maranellóiak versenyzőjeként ismét a népszerűségi lista élbolyába kerülhet.

Tovább
0

Alkoholos italt neveztek el Räikkönenről




Mióta édesapa lett, egyáltalán nem hallani Kimi Räikkönen tivornyáiról, ám a 2007-es Forma-1-es világbajnok igyekszik kihasználni, hogy így is a legnagyobb partiállat hírében. A finn egy új projektben vállal szerepet és egy alkoholtartalmú italt népszerűsít hazájában.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek