Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Schumacher visszavonul, Massa fellélegezhet?



Michael Schumacher újbóli visszavonulásának bejelentése után valószínűleg nem csak rajongók garmadája sóhajt fel, hanem a Ferrari másodhegedűse, Felipe Massa is.

Tovább
0

Aukcióra bocsátják Schumacher 1998-as Ferrariját



Ferrari F300

Igazi Forma-1-es különlegességre csaphat le az a vastag pénztárcájú fanatikus, aki október 31-én részt vesz az RM Auctions nevű cég londoni aukcióján. Az eseményen Michael Schumacher 1998-as Ferrarijára lehet licitálni.

Tovább
0

Alonsóék Lego-Ferrarival támadnak Szingapúrban



Lego-Ferrari

Legóból készült Forma-1-es Ferrarit mutatott be a Shell, a 150 Italia életnagyságú mását Fernando Alonso és Felipe Massa mutatta be Szingapúrban.

Tovább
0

Vad pletykák: egy finn a Ferrarinál, egy másik a McLarennél?



Lassan követhetetlenné válik a Forma-1-es átigazolási piac: bár Heikki Kovalainenről Monzában még úgy hírlett, hogy már megállapodott a Sauberrel, a legfrissebb pletykák szerint menedzsmentjét megkereste a Ferrari, s finn jelölttel gyarapodott a McLaren állítólagos kiszemeltjeinek listája is.

Tovább
0

Szédíti Massát a Ferrari?



Felipe Massa / FerrariHa a sajtón múlna, Felipe Massát páros lábbal rúgná ki a Ferrari, a brazil azonban állítja: nem elképzelhetetlen, hogy 2013-ban is a vörösöknél versenyezhet. Noha a dél-amerikai reménykedik, optimizmusát érdemes egy csipetnyi sóval kezelni.

Tovább
2

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek