Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Bajnokmérő 2012: Vettel vagy Alonso?



Nincs tovább: Sebastian Vettelnek és Fernando Alonsónak Austinban és Interlagosban el kell döntenie, hogy melyikük lesz a Forma-1 királya 2012-ben. Az F+1 Blog különféle szempontok alapján mérlegre tette a két nagyágyú esélyeit a véghajrá előtt és arra a következtetésre jutott, hogy Vettelnek nem csak a 10 pontnyi előny birtokában van nagyobb sansza a titulus elhódítására.

Tovább
0

Áron alul kelt el Schumiék 1998-as Ferrarija



400 ezer fontért, azaz körülbelül 141 millió forintért cserélt gazdát az RM Auctions múlt heti, Londonban tartott aukcióján az a Ferrari F300-as, amelyet Michael Schumacher és Eddie Irvine az 1998-as szezonban használt.

Tovább
0

Meddig bírja a nyomást az Alonso-Ferrari kapcsolat?



Korea után az F+1 Blog már pedzegette, hogy előbb vagy utóbb elmérgesedhet a viszony Fernando Alonso és a Ferrari között, s a színfalak mögül kiszivárgott hírek szerint a kétsébeesett bajnoki harc közben valóban forráspontra került a felek kapcsolata. Robbanás valószínűleg nem lesz, de ami a háttérben zajlik a vörösöknél, az is a domináns Sebastian Vettel malmára hajtja a vizet.

Tovább
4

5 érv, amiért a Ferrarinak érdemes volt megtartani Massát



Felipe Massát az utóbbi 1-2 évben legszívesebben elűzte volna a Ferrari-drukkerek többsége a Scuderiától, ám a maranellói egylet kedden mégis megtoldotta egy újabb szezonnal a brazil pilóta szerződését. Az F+1 Blog megpróbálta összegyűjteni az öt legfontosabb érvet, amely arra ösztönözhette Luca di Montezemolo elnököt, hogy áldását adja az új kontraktusra.

Tovább
0

Meddig bírja cérnával Alonso?



Eszement teóriát osztott meg egy spanyol napilap az olvasóival, a feltételezés szerint Kimi Räikkönen igyekszik bojkottálni Fernando Alonso harmadik Forma-1-es vb-címét. A túlbuzgó spanyol médiahad máris menti a mundér becsületét, ráadásul nem is alaptalanul: a Ferrari vb-éllovas hispán ászának lába alól kezd kiszaladni a talaj…

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek