Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Räikkönen nem Jedi mester



Egyelőre alig vagyunk túl a tesztidőszak félidején, de Kimi Räikkönen máris kirobbanó formában van - egyedi stílusát tekintve legalábbis mindenképpen. Barcelonában már a nyitónapon ellopta a showt, majd egy nagyobb interjúban újra bizonyította, hogy mennyivel szegényebb lenne nélküle a Forma-1.

Tovább
0

Így ordít Räikkönen idei Lotus E21-ese - hangfelvétel



Elhúzta a mézesmadzagot a fanatikusok orra előtt a Lotus: a fekete-arany különítmény szerdán hangfelvételt tett közzé Kimi Räikkönen és Romain Grosjean idei, E21 típusjelű versenygépének első beindításáról. Bejelentették azt is, hogy a járgány január 28-án, egy online is követhető bemutatón lesz első ízben megpillantható.

Tovább
0

Räikkönen karácsonyi videójának valódi üzenete



Hanyag eleganciával, mondandóját különféle okokból több ízben is félbeszakítva köszöntötte a Lotus munkatársait Kimi Räikkönen, aki az FIA díjátadó gálája miatt nem lehetett jelen az enstone-i egylet évadzáró partiján. A videóüzenet tökéletesen sommázza, hogy a versenyképes autó mellett mit csinált még tökéletesen idén a fekete-arany különítmény.

Tovább
0

Vettel átvette a vb-trófeát Isztambulban



Monaco, Újdelhi, Isztambul: Sebastian Vettel számára a három helyszín nem csak azért kedves, mert nyert már ott Forma-1-es nagydíjakat, hanem immáron azért is, mert a három város mindegyikéből távozhatott világbajnoki trófeával.

Tovább
0

Már az Apple-t cikizik Räikkönen eltévedésével - videó



Ráharapott az internetes mémgyár Kimi Räikkönen múlt vasárnapi, interlagosi eltévedésére: a világhálón immáron egy olyan videó is hódít, amelyben a finn főszereplésével az Apple-t cinkelik a katasztrofálisan sikerült térképprogram, a Maps miatt.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek