Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

GPS-t Räikkönennek! - videó



Kimi Räikkönen Abu-Dzabival ellentétben Interlagosban nem győzött, de ismét gondoskodott róla, hogy a Forma-1 rajongóknak legyen oka a nevetésre. A Lotus finnje kisodródott a pályáról, ahová egy szervizúton próbált visszatérni, de eltévedt.

Tovább
0

Gáz van a Lotusnál?



Bár a Genii Capital nevű cég a közelmúltban határozottan cáfolta, hogy a fennhatósága alá tartozó Lotus istállónál a háttérben súlyos pénzügyi gondok állnak fenn, egyre intenzívebb híresztelések látnak napvilágot a fekete-arany egylet likviditási gondjaival kapcsolatban.

Tovább
0

Räikkönen zseniális: ez volt az év előzése? - videó



Lehet, hogy Austinban Lewis Hamilton Sebastian Vettel ellen végrehajtott, győzelmet érő előzése volt a legjelentősebb helycserés manőver, a legszebb akciót azonban Kimi Räikkönen hajtotta végre a 13. körben Nico Hülkenberg ellen. A Lotus finnje újfent demonstrálta, hogy nem véletlenül tartják előzőkirálynak.

Tovább
0

Räikkönen tényleg épp csak beesett Austinba



Kimi Räikkönen nem viccelt: a finn klasszis az Abu-Dzabiban aratott győzelem után hosszas partihadjáratot ígért és hangsúlyozta, hogy a Lotus örülhet, ha időben odaér Austinba, az Amerikai Nagydíjra. És tényleg: a 2007-es bajnok csütörtökön szinte beesett a Circuit of the Americas paddockjába.

Tovább
0

Nem rágott be Räikkönenre a versenymérnöke



"Hozzá vagyok szokva ehhez" - így nyugtázta Kimi Räikkönen meghökkentő csapatrádiós kirohanásait a Lotus finn ászának versenymérnöke, Mark Slade, aki leszögezte: sértődésről szó sincs.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek