Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Räikkönen nem kommentálja a Red Bull-pletykát



Niki Lauda Kimi Räikkönen leigazolására ösztökéli a Red Bullt, a Lotus azon mesterkedik, hogy megtartsa a finnt, miközben maga az érintett továbbra is hangsúlyozza: még nem gondolkodik a 2014-es idényen. Egyes források szerint már az sem biztos, hogy megüresedik Mark Webber helye...

Tovább
0

Magát is eladná a Lotus Räikkönen megtartásáért



Sokat ér Kimi Räikkönen a Lotus istállónak, így az enstone-i együttes természetesen komoly áldozatokat is hajlandó hozni annak érdekében, hogy megtarthassa a Red Bull által is áhított finn klasszist. Ha minden igaz, a gárda eladni is hajlandó magát - legalábbis egy szeletet - annak érdekében, hogy a 2007-es világbajnokban fel se merüljön a távozás gondolata.

Tovább
0

Kockázatos játékba kezdtek Räikkönenék



Kockázatos játékba kezd a Lotus: miután a Red Bull a Malajziai Nagydíjon megdöntötte a McLaren tavaly felállított kerékcsere-csúcsidejét, az enstone-i egyletnél is szeretnék felpörgetni a papucsok lecserélésének műveletét. Mint azt több ízben is láthattuk az utóbbi egy évben, a jól bevált koreográfia évközi felforgatásáért nagy árat lehet fizetni…

Tovább
0

Bajnoki csata sem ingatná meg Räikkönen és Vettel barátságát



Ha esetleg egymás ellen kell harcolniuk idén a vb-címért, az sem piszkíthat bele Kimi Räikkönen és Sebastian Vettel legendás barátságába - ezt a Lotus finn klasszisa szögezte le abban az interjúban, amelyet a Formula1.com-nak adott a Maláj Nagydíj pénteki edzésnapján. Az északi fenegyerek egyéb érdekességeket is elárult a sportág hivatalos honlapjának.

Tovább
1

Melbourne után: kitarthat-e a Lotus lendülete?



A lehető legjobb eredménnyel indította a 2013-as Forma-1-es évadot a Lotus együttese, amely Kimi Räikkönen révén megnyerte a múlt hétvégi évadnyitó Ausztrál Nagydíjat. Abban mindenki egyetért, hogy a fekete-arany egylet remek alapokra építkezhet, azzal kapcsolatban viszont a csapaton belül sem egészen egységesek a vélemények, hogy tartható-e a jelenlegi forma a kiélezettnek ígérkező fegyverkezési versenyben.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek