Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Isteníti az F1-es szakma Räikkönent



Kimi Räikkönen / Lotus F1 Team

Aligha kétséges, hogy a 2012-es Forma-1-es szezon első félidejének egyik legüdítőbb színfoltja Kimi Räikkönen visszatérése. A finn messze felülmúlja a visszatérésével kapcsolatos várakozásokat, így nem csoda, hogy a riválisok, valamint a korábbi kollégák és felettesek is szalutálnak az északi klasszis előtt.

Tovább
0

Hamilton pole pozíciója protest-megmozdulás?



Lewis Hamilton

Akár hatásos protest-megmozdulásként is felfogható Lewis Hamilton eddigi szereplése a Hungaroringen: a brit átütő formában versenyezve szerezte meg a McLaren 150. pole pozícióját, miközben a háttérben az új szerződéséről zajló egyezkedés lassan vitává mérgesedik.

Tovább
0

Schlessert kérdeztük a '88-as Senna-ütközésről



Hamar kiesett a 2012-es Selyemút-raliról Jean-Louis Schlesser, ám a tereprali-ikont már a rajt előtt, Moszkvában sikerült kifaggatnunk egyetlen Forma-1-es kiruccanásáról, amely több mint két évtizeddel ezelőtt történt, de a mai napig beszédtémát szolgáltat. Mint megtudtuk, a francia nem tartja hibásnak magát azért a Senna-ütközésért, amellyel belepiszkított a McLaren hajszál híján tökéletes 1988-as idényébe.

Tovább
0

Már nem Sam Michael a McLaren végzete?



Sam Michael / McLarenNem sok kellemetlenebb dolog volt az utóbbi hetekben a Forma-1-ben, mint Sam Michaelnek lenni: a rajongók, főként a brit drukkerek megállás nélkül szajkózták, hogy az ausztrál szakember a Williams után a McLarent is leamortizálhatja. Igaz, hogy szinte alig volt verseny, amelyen a wokingiak ne szúrtak volna el legalább egy kerékcserét, de a Hockenheimben produkált 2,31 másodperces rekord Michaelt igazolja.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek