Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

McLaren-tehetség ül Hartley helyére a Toro Rossónál?




Mit csinál az a csapat, amely szeretne megválni az egyik pilótájától, de nincs, akit a helyére ültethetnének? Igazol magának egyet egy másik istállótól: az F+1 Blog értesülései szerint erre készül a Red Bull is, akik Brendon Hartley helyére a Toro Rossóhoz a McLaren reménységét, az F2-ben vitézkedő Lando Norrist akarják megkaparintani.

Tovább
0

McLaren: Nem sima ügyfelek leszünk a Renault-táborban



F1 Forma-1 McLaren McLaren-Honda Renault Szingapúri Nagydíj Eric Boullier Fernando Alonso
Noha a McLaren a csapat saját kalkulációi szerint máris kéthetes csúszásban van a 2018-as versenyautóval kapcsolatos tennivalókkal, nagy reményeket fűznek a Renault-val kötött szövetséghez. Eric Boullier, a wokingiak versenyigazgatója elismeri, hogy a "gyári" státusz feladása nem egyszerű, ugyanakkor a szakember leszögezte: olyan feltételeket alkudtak ki a franciáknál, amelyek értelmében a patinás egylet több lesz egyszerű ügyfélnél.

Tovább
0

Alonso kivár, de már nem sokáig



F1 Forma-1 Fernando Alonso McLaren Zak Brown Szingapúri Nagydíj
Még mindig nem lehet teljes mértékben kizárni, hogy más tervei vannak, paddock-források szerint azonban biztosra vehető, hogy Fernando Alonso marad a McLarennél 2018-ban is. Maga az érintett csupán annyit árult el a hétvégén, Szingapúrban, hogy a jövő héten a csapat bázisán tartózkodik majd, akkor kíván tárgyalni az ügyről az illetékesekkel.

Tovább
2

Alonso még nem kapta meg az Indy-verdát



F1 Forma-1 Fernando Alonso Indianapolis 500 McLaren-Honda
Nem csak egy futamgyőzelmekre is alkalmas Forma-1-es autóval tartozik a McLaren-Honda Fernando Alonsónak: a spanyol klasszis a Hungaroringen elárulta, hogy azt a versenygépet sem vehette még át, amellyel a májusi Indianapolis 500-on rajthoz állt.

Tovább
0

Ott voltunk Alonso szülinapi buliján



F1 Forma-1 McLaren-Honda Fernando Alonso Hungaroring Magyar Nagydíj
Amíg Fernando Alonso a csapattárs Stoffel Vandoorne és a McLaren-Honda vezetőinek társaságában a sajtóval értekezett, a különítmény munkatársai csipetnyi Asztúriát varázsoltak a motorhome alsó szintjére. Ennek oka egyszerű: a kétszeres világbajnok a mai napon ünnepelte 36. születésnapját, az ajándék pedig a meglepetésparti, valamint egy jókora torta volt.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek