Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Hamilton a világ legjobbja a Daimler-fővezér szerint - interjú



F1 Forma-1 Dieter Zetsche Daimler Mercedes Olasz Nagydíj Monza Lewis Hamilton Valtteri Bottas
Hiába volt vörösre festett az első rajtsor a Ferrari hazai futamán, az Olasz Nagydíjon, Lewis Hamilton és a Mercedes ünnepelhetett győzelmet a Sebesség Templomaként emlegetett Monzában. Arra, ahogyan a brit és a csillagos csapat kétvállra fektette Sebastian Vettelt és a maranellói alakulatot, a Daimler nagyfőnöke, Dieter Zetsche is csak csettinteni tudott: az F+1 Blog a futam utáni forgatagban kapta el az autógyári csúcsvezetőt, aki nem győzte méltatni pilótát és a különítményt.

Tovább
0

Hamilton: Új szerződés? Hamarosan!




Lewis Hamilton Azerbajdzsán óta újra vezeti a 2018-as F1-es világbajnoki pontvadászatot, Barcelonában szezonbeli első igazi győzelmét is megszerezte. A címvédő szépen lassan belerázódik az idei szezonban, van azonban egy vele kapcsolatos fontos megválaszolatlan kérdés: lesz-e új szerződése a Mercedesszel, s ha igen, mikor?

Tovább
5

Bottas: Mi más lehetne a célom, mint a bajnoki cím?



F1 Forma-1 Valtteri Bottas Mercedes Lewis Hamilton Mark Webber Osztrák Nagydíj
Noha Valtteri Bottast beárazta a közvélemény a Mercedes másodhegedűsének, a vasárnapi Osztrák Nagydíjon megszerzett második győzelme után a finn klasszist a paddockban egycsapásra átsorolták a vb-esélyesek közé. Maga az érintett nem tiltakozik, a csapattárs Lewis Hamilton sem, ám az F+1 Blog által megkérdezett szakértők között is vannak még olyanok, akik szerint túlzás érdemi bajnokaspirásnak titulálni az északi.

Tovább
0

Bottas hosszú távra tervez a Mercedesszel



F1 Forma-1 Valtteri Bottas Mercedes Azerbajdzsáni Nagydíj
A jelenleg érvényben lévő egyéves szerződés meghosszabbítása a legfontosabb cél a Mercedesnél szereplő Valtteri Bottas számára. Noha a finn eddig hozza, amit vártak tőle és bizakodó is, főnökével, Toto Wolffal egybenhangzóan azt mondja: túlságosan korai lenne arról beszélni, hogy biztosított a helye a csillagos egyletnél.

Tovább
0

Häkkinen: Bottas, mint bajnokesélyes? Miért ne!



F1 Forma-1 Mika Häkkinen Valtteri Bottas Mercedes Spanyol Nagydíj
Mika Häkkinen, a Forma-1 kétszeres világbajnoka személyesen nem volt jelen Szocsiban, amikor patronáltja, Valtteri Bottas megszerezte karrierje első győzelmét, ám a finn legenda még most, Barcelonában is ünnepli honfitársa sikerét. Noha sokan elképzelhetetlennek tartják, 1998 és 1999 világbajnoka szerint nagyon is lehetséges, hogy a Mercedes pilótája már idén bajnokesélyessé válik.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek