Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Häkkinen világbajnokot akar fabrikálni Bottasból



Valtteri Bottast, a Williams fiatal finn tehetségét sokan és sokszor dicsérték már, s a Monacói Nagydíj hétvégéjén a korábbi kétszeres világbajnok Mika Häkkinen is újfent kimondta: arra számít, hogy honfitársát sikerült elgardírozni a Forma-1 trónjáig. A finn klasszis az F+1 Blognak hangsúlyozta: az alapanyag kiváló, és nem lehet panasz a pilóta mögött dolgozó stábra sem.

Tovább
0

Petrov célpontja a Williams?



Érdekes pilótapiaci pletykát csípett el a Hungaroring paddockjában az F+1 Blog: azt már eddig is tudtuk, hogy a Forma-1-ből kiszorult Vitalij Petrov nem tett le a visszatérésről, s immáron az is kiderült, hogy melyik csapatnál képzeli el a 2014-es szereplést.

Tovább
0

Bottas lehet az újabb Repülő Finn



Ugyan a versenye feledhetőre sikeredett, a kvalifikáción elért 3. helyezésének köszönhetően Valtteri Bottas így is a Kanadai Nagydíj hétvégéjének egyik nagy nyertese volt. Mika Häkkinen pártfogoltjának végre sikerült villantania, megmutatva azt, hogy a Repülő Finneknek bizony van utánpótlása.

Tovább
0

Már nem téma Senna kirúgása a Williamsnél



Bruno Senna /Williams

Felszabadultan töltheti a Forma-1 nyári vakációját Bruno Senna, akinek menesztése lekerült a napirendről a Williams istállónál. Ezt egy tűzközeli forrás erősítette meg az F+1 Blognak, újra hangsúlyozva: sokat nyom a latba az a tény, hogy a brazil komoly szponzori pénzt visz a grove-i csapat konyhájára.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek