Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Bottas győzelmet remél az új Williamstől



F1 Forma-1 Williams Valtteri Bottas

Kimi Räikkönen jópár éve elkezdte, Valtteri Bottas most folytatta: míg a 2007-es világbajnok annak idején egy hómobil-futamon, addig a Williamsnél versenyző honfitársa most egy futóversenyen vett részt álnéven hazájában, Finnországban.

Tovább
0

Bottas mondja: Nem dőlt össze a világ!



Valtteri Bottas mindent megtett a Belga Nagydíj csütörtöki sajtónapján, hogy leplezze a felcsillanó Ferrari-sansz elvesztése kapcsán érzett csalódottságát, ám testbeszéde és ábrázata egyértelműen elárulta: nagyon is sajnálja, hogy jövőre nem öltözhet vörösbe és foglalhatja el honfitársa, Kimi Räikkönen helyét. A finn pilóta ráadásul utalt rá: még Williams-szerződése sincs 2016-ra.

Tovább
0

Bottas mégis a Ferrari pilótája lesz 2016-tól?




Valtteri Bottas megállapodott a Ferrarival és 2016-tól az olasz csapat kötelékében, Kimi Räikkönen helyén folytatja Forma-1-es pályafutását. Ezt állítja a Corriere dello Sport című olasz lap, amely szerint a szerződés hivatalos bejelentésére a hónap végéig biztosan nem történik meg.

Tovább
0

Újra dübörög a Räikkönen távozásáról szóló pletyka



Hiába derült ki a pilótaszakszervezet (GPDA) közvéleménykutatásán, hogy Kimi Räikkönen a jelenkor legnépszerűbb Forma-1-es pilótája, a pletykagyár nem irgalmaz: a hétvégi Brit Nagydíj előtt ismét felerősödtek azok a spekulációk, amelyek szerint a finnt nem tartja meg 2016-ra a Ferrari. Egy mértékadónak tartott olasz lap szerint az északi pilótát már csak a csoda tarthatja a vörösöknél.

Tovább
0

Bottas újabb dobogókat vár a Williams fejlesztéseitől



Sisakkamerás felvételek, egyéb nyalánkságok: a Williams istálló látványos imázsfilmmel köszöntötte a vasárnapi Kanadai Nagydíjon elért 3. helyezésével idei első dobogós eredményét produkáló Valtteri Bottast, aki hisz benne, hogy a különítmény Montrealtól az előző szezonhoz hasonlóan felszálló ágba kerül.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek