Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Ilyen volt Bottas első napja a Mercedesnél



F1 Forma-1 Valtteri Bottas Mercedes Toto Wolff
Hétfő óta biztos, hogy Valtteri Bottas csatlakozik Lewis Hamiltonhoz a világbajnok Mercedes istállónál, a különítmény pedig egy friss videóban 2 percbe sűrítve azt is megmutatta, hogy milyen volt a Williamstől igazolt finn versenyző első munkanapja Brackley-ben, a főhadiszálláson.

Tovább
0

Bottas még két évet kap a Williamsnél?



F1 Forma-1 Williams Valtteri Bottas Felipe Massa Claire Williams
Nagyon úgy tűnik, hogy a Williams pókerezik a pilótapiacon: a csapattal kapcsolatban hónapok óta az a hír járja, hogy mindkét versenyzőjük helye veszélyben van, ha nem teljesítenek bizonyos pénzügyi kívánalmakat, ám két nappal a Belga Nagydíj után már úgy hírlik, hogy Valtteri Bottas helye legalább két évre biztosítva van. Ha így van, akkor lehet sejteni, hogy honnan fúj a szél.

Tovább
0

Massa: Nem fogok fizetni az állásomért!



F1 Forma-1 Williams Felipe Massa Valtteri Bottas Belga Nagydíj Spa-Francorchamps
Egyik pilóta helye sem biztos és egyikük sem tud komoly szponzorokat mozgósítani, pedig ez lenne az elvárás. A nyári szünetet követően még mindig ez a helyzet a Williams istállónál, ahol Felipe Massa és Valtteri Bottas is csak reménykedik abban, hogy 2017-ben is a grove-i csapat kötelékében maradhatnak.

Tovább
0

Megőrül Buttonért a Williams istálló



F1 Forma-1 Williams Jenson Button Claire Williams Felipe Massa Valtteri Bottas
Magasabb sebességi fokozatba kapcsolt a Williams istálló az utóbbi napokban: eddig csak óvatosan rajongták körbe a kiszemelt McLaren-pilótát, Jenson Buttont, immáron azonban hevesen udvarolnak neki és presszionálják is. Egyszerre.

Tovább
0

Mitől ennyire gyors a Williams szervizcsapata a boxban?



F1 Forma-1 Williams Valtteri Bottas Hungaroring Magyar Nagydíj
Verhetetlennek tűnik a Williams istálló, legalábbis ami a kerékcserék gyorsaságát illeti, hiszen idén eddig minden nagydíjon begyűjtötték a legrövidebb idő alatt végrehajtott műveletért járó különdíjat. Az F+1 Blog a Hungaroringen megpróbált utánajárni, hogy mi áll a hihetetlen teljesítmény hátterében.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek