Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Massa hisz a Williams feltámadásában



Egyelőre nem tudni, hogy mire lesz képes idén a Williams istálló, ám a Ferraritól átigazolt Felipe Massa máris biztos benne, hogy jobban járt a grove-i egyletnél szerzett volánnal, mintha a Lotus által felkínált lehetőséget fogadta volna el. A brazil versenyző célokat egyelőre nem fogalmazott meg az idei évre, ám azt leszögezte: a világbajnoki cím elhódításáról továbbra sem tett le.

Tovább
0

Ez volt minden idők legfurcsább F1-es Renault-ja



Aktualitása nem sok van, mindenesetre érdemes visszatekinteni arra az "ördögszekérre", amelyet a Renault alkotott 1995-ben és amelyről talán nem túlzás kijelenteni: ez a kocsi volt minden idők egyik legfurcsább Forma-1-es kötődésű csodabogara.

Tovább
1

Női tesztpilótája lesz a Williamsnek?



Nem kizárt, hogy jövőre egy állandó tesztpilótanője is lesz a Forma-1-nek: Susie Wolffnak, a Williams szimulátoros- és fejlesztőpilótájának állítólag érdemi esélye van arra, hogy a 2014-es idényben rendszeresen lehetőséget kapjon a pénteki gyakorlásokon.

Tovább
0

Lehet-e Maldonado az új Grosjean?



Sokak szerint szentségtöréssel érne fel Pastor Maldonadót ültetni Kimi Räikkönen után a Lotusba, s bár még nem is száz százalék, hogy az átigazolás megtörténik, az tény, hogy a venezuleai vadember a létező legjobb kezek közé kerülne. Elég csak abba belegondolni, hogy mit hozott ki az enstone-i egylet menedzsmentje Romain Grosjeanból.

Tovább
0

A szervizesek élete a legnehezebb az F1-ben



Nem csak a versenyzőket és a mérnököket illeti dicséret a Forma-1-ben! Claire Williams, a Williams istálló csapatfőnök-helyettese szerint a felgyorsult kerékcserék korszakában a szervizcsapatok tagjai dolgoznak a legkomolyabb nyomás alatt.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek