Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Sainz láthatatlanul válik élmenővé az F1-ben?




Olyan szezonja van Carlos Sainznak a McLaren istállónál, amilyenre biztosan nem számított: bár ralilegenda édesapja szerint már túlzás, amennyire mellőzik a tévéközvetítésekből, a spanyol pilóta egyenletes és jó teljesítményével lassan a legjobbak közé emelkedik. Az F+1 Blog érdeklődésére Suzukában elárulta: úgy érzi, élete formájába lendült, de bosszantja, hogy a közvetlen élmezőnybe nem tud bekerülni.

Tovább
0

Megkérdeztük: 15-20 lóerő a Honda hátránya a Ferrarihoz képest




Folyamatosan csökken, de még mindig van lemaradása a Hondának az F1 jelenlegi csúcserőforrásához, a Ferrarihoz képest - jelentette ki az F+1 Blog érdeklődésére a Japán Nagydíj hétvégéjén a gyártó versenyzésért felelős igazgatója, Masashi Yamamoto, akitől megtudtuk azt is, hogy bár megvan az érdeklődés, továbbra sincs lehetőségük újabb csapattal bővíteni az ügyfélkört.

Tovább
0

Pakol az F1, a pilóták várják a szabadszombatot - fotógaléria




Mintha vasárnap lenne, úgy pakol az F1-es karaván Suzukában, csakhogy most még nem utazni készülnek: óvintézkedésként rámolnak össze, készülve a Hagibis tájfun szombati érkezésére. Az F+1 Blog azt is megtudakolta, hogy a pilóták mivel próbálják majd elütni a viharosnak ígérkező szabadszombatot.

Tovább
0

Fotók: Így várják a tájfunt Suzukában a japánok



Jobb félni, mint megijedni! Így tartják a suzukai versenypálya működtetői is: mivel a Hagibis tájfun közeledik a térség felé, az illetékesek semmit nem bíznak a véletlenre…

Tovább
0

Suzukából jelentjük: Tájfun-láz és fanatikus drukkerek




Naná, hogy minden a közelgő Hagibis tájfunról szól az F1-es Japán Nagydíj helyszínén, Suzukában, ám az F+1 számára kiderült: a világ talán leglelkesebb szurkolótáborát még ez sem zavarja túlságosan. A japánok valóban fanatikusan imádják a sportágat, a legendás pályára pedig talán akkor is kijönnének a hétvégén, ha valóban az életüket kellene kockára tenniük.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek