Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Adiós, HRT! Senki sincs biztonságban?



Vége a találgatásoknak és vége a sereghajtó HRT F1-es istállónak is: az FIA 2013-as nevezési listáján nem szerepel a spanyol kiscsapat, így biztos, jövőre csak 22 autó áll majd a királykategória rajtrácsán. Annak, hogy a leggyámoltalanabb különítmény végleg lehúzta a rolót, fontos üzenete van.

Tovább
3

Már az Apple-t cikizik Räikkönen eltévedésével - videó



Ráharapott az internetes mémgyár Kimi Räikkönen múlt vasárnapi, interlagosi eltévedésére: a világhálón immáron egy olyan videó is hódít, amelyben a finn főszereplésével az Apple-t cinkelik a katasztrofálisan sikerült térképprogram, a Maps miatt.

Tovább
0

Miért lett öngól a Ferrari akciója?



Az addig oké, hogy Sao Paulóból sokáig tart az út hazáig és a repülőgépen nincs internet, meg az is, hogy a szezonzáró bulit követő macskajaj nem múlik el egyhamar, de ettől azért többet vártunk a Ferraritól. Az elveszített vb-cím után újabb, simán elkerülhető baklövést követtek el: mi folyhat Maranellóban, ha felültek egy olyan ügynek, amelyet a rajongók és az olasz-spanyol sajtó generált, ráadásul akkor, amikor már kiderült, hogy nincs is értelme?

Tovább
0

Soha rosszabbat az ideinél!



48 órával a survivor showba átcsapó Brazil Nagydíj után is forrnak az indulatok azzal kapcsolatban, hogy ki érdemelte meg jobban az idei vb-címet. Amilyen az idei évad volt, tényleg lehet sajnálkozni azon, hogy miért nem lehet egyszerre két világbajnokot avatni…

Tovább
0

GPS-t Räikkönennek! - videó



Kimi Räikkönen Abu-Dzabival ellentétben Interlagosban nem győzött, de ismét gondoskodott róla, hogy a Forma-1 rajongóknak legyen oka a nevetésre. A Lotus finnje kisodródott a pályáról, ahová egy szervizúton próbált visszatérni, de eltévedt.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek