efpluszegy

Forma-1-es szerepet kap a DTM-ből távozott pilótanő?Bejelentette visszavonulását a DTM-ből Susie Wolff: a múlt héten a Williams Forma-1-es autóját kipróbáló skót pilótanő a széria hockenheimi évadzáróján jelentette be távozását, a jövőbeli terveivel kapcsolatban azonban titokzatos maradt. Mivel férje, Toto Wolff a nagy múltú grove-i F1-es istálló egyik társtulajdonosa és vezére, azt sem lehet kizárni, hogy valamilyen szerepet szánnak neki a csapatnál.

Tovább
0

Részletre is megvehető Heidfeld Forma-1-es BMW-jeIgazi különlegességre csaphatnak le az autógyűjtők: a svédországi Malmö BMW-márkakereskedése eladásra kínálja azt az F1.06-os BMW-Saubert, amellyel Nick Heidfeld versenyzett a 2006-os szezonban. Mindezt egy autóértékesítő oldalon, részletfizetési lehetőséget is kínálva…

Tovább
0

Forma-1-es autók az új amerikai pályán - videókBeindult a nagyüzem Austinban: a texasi város vadonatúj pályája, a Circuit of the Americas november 16-18-án fogadja első ízben a Forma-1 mezőnyét, s már megtartották az aszfaltcsík avató ünnepségét is. Az új helyszínen Mario Andretti és a Jerome d'Ambrosio körözhetett először.

Tovább
0

Már a BMW DTM-csapatánál a Ferraritól száműzött mérnökguruÚj otthonra lelt Chris Dyer: a Ferrari istállótól dicstelen körülmények között menesztett ausztrál szakember a BMW DTM-es alakulatához igazolt, ahol múlt hétvégén, a hockenheimi szezonzárón lépett először színre.

Tovább
0

Exkluzív: így akasztotta szögre a sisakját CoulthardElbúcsúzott az aktív autóversenyzéstől a korábbi Forma-1-es pilóta, David Coulthard a DTM évadzáró összecsapásán, Hockenheimben. A skót pilóta pályafutása utolsó időmérő edzését követően szó szerint szögre akasztotta a bukósisakot, az eseményen jelen volt az F+1 Blog is.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek