Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Újraéledt a Forma-1 a nyári szünet utánCaterham

A Caterham új főhadiszállása Leafieldben - Fotó: Caterham/Facebook

Míg hazánkban augusztus 20-a nemzeti ünnep és munkaszüneti nap, addig a Forma-1-ben épp a mai napon indult újra a munka a kötelező nyári gyárbezárás után. A csapatok határozottan állítják: alig várták, hogy újra beinduljon a nagyüzem.

Tovább
1

Sauber-Volkswagen a Forma-1-ben?Volkswagen

Míg a Mercedes az egyre erősödő spekulációk szerint leépíteni készül Forma-1-es programját, addig a Volkswagenről immáron ezredszer pletykálják, hogy beszállhat a száguldó cirkuszba. A hírbe hozott partner ezúttal a Sauber, de a wolfsburgiak érkezésére most sem szabad mérget venni.

Tovább
0

Így ordítja egy F1-es hajtómű az amerikai himnuszt - videóRed Bull Racing

Megénekeltette a demonstrációs versenygépet a Red Bull legénysége: a járgány 2,4 literes, V8-as erőforrásával New Yorkban, a Liberty Parkban adták elő az Amerikai Egyesült Államok Himnuszát.

Tovább
0

Lauda: Vettel nem véletlenül tűnik feszültnekSebastian Vettel / Red Bull

Nem véletlenül tűnik a korábbiaknál jóval feszültebbnek Sebastian Vettel, a Red Bull kétszeres világbajnok címvédője minden eddiginél komolyabb tapasztalatokat szerez idén - véli az aktív pályafutása során három bajnoki titulust gyűjtő Niki Lauda. Az osztrákok egykori kiváló versenyzője szerint a németre még soha nem nehezedett akkora teher, mint most.

Tovább
0

Valóban megszűnhet a Mercedes gyári F1-es csapata?Michael Schumacher / Mercedes

Újra terítékre került a Mercedes gyári csapatának megszűnéséről, átalakulásáról szóló spekuláció, amire így, a nyári szünet kellős közepén könnyedén legyinthetünk, mint unatkozó újságírók agyszüleményére, könnyen előfordulhat viszont, hogy ezúttal lehet valami a háttérben.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek