efpluszegy

Glock a Marussia foglya marad 2013-ban isTimo Glock / Marussia

Noha Timo Glockot nem is olyan régen még a Forma-1-es mezőny egyik legkomolyabb tálentumaként tartották számon, a német az utóbbi években burokba került, és a jelek szerint képtelen kitörni onnan. A versenyző már most megszellőztette, hogy valószínűleg jövőre is a sereghajtó Marussiánál marad, lojalitását azonban nyilvánvalóan csak a kényszer szüli.

Tovább
0

Perez nem mondott le Massa FerrarijárólSergio Perez / Sauber

Bár a Ferrarinál bennfentes források szerint még nem tartják elég érettnek a feladathoz, Sergio Perez, a Sauber ifjonca továbbra sem adta fel a reményt, hogy 2013-ban már vörös overallba öltözhet és Felipe Massa helyén versenyezhet a maranellói alakulatnál.

Tovább
0

Isteníti az F1-es szakma RäikkönentKimi Räikkönen / Lotus F1 Team

Aligha kétséges, hogy a 2012-es Forma-1-es szezon első félidejének egyik legüdítőbb színfoltja Kimi Räikkönen visszatérése. A finn messze felülmúlja a visszatérésével kapcsolatos várakozásokat, így nem csoda, hogy a riválisok, valamint a korábbi kollégák és felettesek is szalutálnak az északi klasszis előtt.

Tovább
0

Ecclestone a londoni Olimpiai Parkba vinné a Forma-1-etLondon 2012

Noha a Forma-1 és az Olimpiai Játékok összekapcsolásának gondolatáról számos alkalommal lehetett hallani különféle ötleteket az elmúlt évtizedekben, a nullával egyenlő az esélye annak, hogy az autósport csúcskategóriája valaha is szerepelni fog az ötkarikás játékok programjában. A fíling viszont meglehet, Bernie Ecclestone egyre inkább ezen mesterkedik.

Tovább
0

Alguersuarit a gumitesztek repíthetik vissza a Forma-1-beJaime Alguersuari

Jaime Alguersuari a népszerűbb Forma-1-es pilóták közé tartozott az utóbbi pár év során, idén azonban nincs jelen a száguldó cirkusz mezőnyében. A spanyol jelenleg médiamunkásként, valamint a Pirelli tesztpilótájaként dolgozik, és mint a Hungaroringen elárulta: száz százalékig biztos benne, hogy a gumitesztelő tevékenységnek köszönhetően újra versenyzői állás jut.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek