Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Meddig harcol egymással Hamilton és a McLaren?



Lewis Hamilton

Míg a Hungaroringen még csak észlelhető volt, Spa-Francorchampsban már ki is domborodott, hogy mennyire elfajult a viszony Lewis Hamilton és a McLaren istálló között. Szerződés, pénz, Twitter: túl sok jó ebből aligha fog kisülni.

Tovább
0

Nem csak szidni, sajnálni is lehet Grosjeant



Romain Grosjean / Lotus

Az a csoda, hogy Romain Grosjeant nem feszítették keresztre azok, akiket kiütött a versenyből a Belga Nagydíjon. A második esélyhez jutó francia pilóta reménységből egycsapásra bűnbakká avanzsált: felelőssége kétségtelen, a büntetése is jogos, mégis lehet sajnálni a 26 esztendős versenyzőt.

Tovább
2

Button rajtelsősége értékesebb egy átlagos pole-nál



Jenson Button / McLaren

Akadt meglepetés és érdekesség bőven a Belga Nagydíj időmérő edzésén, Jenson Button teljesítménye azonban nem csak azért volt kiemelkedő, mert megszerezte a pole pozíciót. A brit varázsolt, szorongatott helyzetben tudott nagyot alkotni és ezzel újfent bebizonyította bírálóinak, hogy a jelenkor legnagyobb klasszisai közé tartozik.

Tovább
0

Spából jelentjük: Pic megmosolyogta saját elsőségét



Charles Pic / Marussia

Lehetetlenné vált az érdemi munka pénteken, Spa-Francorchampsban, ahogyan úgy zuhogott az eső a nyári szabadságáról visszatért Forma-1-es mezőnyre, mintha dézsából öntötték volna. Egy boldog arcot legalább lehetett látni a paddockban: Charles Picét, aki a körülményeknek köszönhetően F1-es pályafutása során először landolt az eredménylista első helyén.

Tovább
0

Helyzetjelentés Spából



Eau Rouge / F+1 Blog

Borongósan, néhány csepp esővel indult a csütörtöki nap Spa-Francorchampsban, de az égiek végül megkegyelmeztek a nyári szabadságról visszatérő Forma-1-nek, így a nap sugarai is köszöntötték a paddock-siserehadat az Ardennek erdőségeiben.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek