efpluszegy

Whiting dicsérte a hungaroringi pályabírókatPályabírók a Hungaroringen - Fotó: Farkas Péter

Charlie Whiting, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) versenyigazgatója és biztonsági főnöke méltatta a Forma-1-es Magyar Nagydíjat lebonyolító sportszakmai személyzetet a kiválóan elvégzett munka után - derült ki Faluvégi Péter versenyigazgató közleményéből.

Tovább
0

Már nem téma Senna kirúgása a WilliamsnélBruno Senna /Williams

Felszabadultan töltheti a Forma-1 nyári vakációját Bruno Senna, akinek menesztése lekerült a napirendről a Williams istállónál. Ezt egy tűzközeli forrás erősítette meg az F+1 Blognak, újra hangsúlyozva: sokat nyom a latba az a tény, hogy a brazil komoly szponzori pénzt visz a grove-i csapat konyhájára.

Tovább
0

Három gumiszállító a Forma-1-ben?Úgy tűnik, kezd célt érni a Michelin lobbija, hiszen sajtóértesülések szerint már Jean Todt, az FIA elnöke is szeretné felszámolni a gumimonopóliumot a Forma-1-ben. Kedvezőbb esetben még az is előfordulhat, hogy a Pirelli a közeljövőben nem egy, hanem mindjárt két riválist is kaphat.

Michelin

Tovább
0

Massa a Ferraritól és a Forma-1-ből is kiszorul?Felipe Massa és Fernando Alonso

Felipe Massa nem játszott főszerepet a hétvégi Forma-1-es Magyar Nagydíjon, mégis jutott neki a reflektorfényből a Hungaroringen. Ez elsősorban annak volt köszönhető, hogy a brazil az évad végén várhatóan elköszön a Ferraritól: ezt sugallta a csapat motorhome-jában tartott csütörtöki sajtóesemény is.

Tovább
0

Hamilton pole pozíciója protest-megmozdulás?Lewis Hamilton

Akár hatásos protest-megmozdulásként is felfogható Lewis Hamilton eddigi szereplése a Hungaroringen: a brit átütő formában versenyezve szerezte meg a McLaren 150. pole pozícióját, miközben a háttérben az új szerződéséről zajló egyezkedés lassan vitává mérgesedik.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek