Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Petrov maradna a Caterham kötelékében



Vitalij Petrov / Caterham

Nem aggódik Forma-1-es versenyzői állása miatt Vitalij Petrov: az oroszról az utóbbi hetekben elterjedt, hogy veszélyben a pozíciója a Caterham istállónál, a pilóta azonban nem aggódik, menedzsere szerint pedig más alakulatok részéről is van érdeklődés védence szolgálatai iránt.

Tovább
0

Négylábú Damon Hill a londoni Olimpián



Forma-1-es szempontból meghökkentő, ugyanakkor rendkívül mókás fejlemény érkezett a londoni Olimpiai Játékokról. Mint kiderült: az egyik német lovagló hölgy a paripáját nem másról, mint az 1996-os világbajnok Damon Hillről nevezte el.

Tovább
1

Glock a Marussia foglya marad 2013-ban is



Timo Glock / Marussia

Noha Timo Glockot nem is olyan régen még a Forma-1-es mezőny egyik legkomolyabb tálentumaként tartották számon, a német az utóbbi években burokba került, és a jelek szerint képtelen kitörni onnan. A versenyző már most megszellőztette, hogy valószínűleg jövőre is a sereghajtó Marussiánál marad, lojalitását azonban nyilvánvalóan csak a kényszer szüli.

Tovább
0

Perez nem mondott le Massa Ferrarijáról



Sergio Perez / Sauber

Bár a Ferrarinál bennfentes források szerint még nem tartják elég érettnek a feladathoz, Sergio Perez, a Sauber ifjonca továbbra sem adta fel a reményt, hogy 2013-ban már vörös overallba öltözhet és Felipe Massa helyén versenyezhet a maranellói alakulatnál.

Tovább
0

Isteníti az F1-es szakma Räikkönent



Kimi Räikkönen / Lotus F1 Team

Aligha kétséges, hogy a 2012-es Forma-1-es szezon első félidejének egyik legüdítőbb színfoltja Kimi Räikkönen visszatérése. A finn messze felülmúlja a visszatérésével kapcsolatos várakozásokat, így nem csoda, hogy a riválisok, valamint a korábbi kollégák és felettesek is szalutálnak az északi klasszis előtt.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek