efpluszegy

Ki léphet az F1 elhunyt versenyigazgatójának helyére?
Részvétnyilvánítások garmadája, szomorú arcok és gyász: erről szólt a 2019-es idényt megnyitó Ausztrál Nagydíj csütörtöki sajtónapja Melbourne-ben, miután megérkezett a hajnali órákban tüdőembólia miatt elhunyt versenyigazgató-legenda, Charlie Whiting halálhíre. A legforróbb téma az Albert Parkban jelenleg az, hogy kivel pótolják a brit szakembert?

Tovább
0

Melbourne-ből jelentjük: Mi a gondja Ricciardo híveinek a Renault-val?
Lelkesen szorítanak majd Daniel Ricciardónak a hétvégén esedékes Forma-1-es évadnyitón a honfitársak: a pilótának a közvélekedés szerint vajmi kevés esélye van arra, hogy a Renault-val dobogóra kerüljön, ám a helyi szurkolóknak az F+1 Blog keddi, helyszíni szimatolása alapján mégsem ez a legfőbb gondjuk a francia alakulattal...

Tovább
0

Van, aki máris odaítélte az idei vb-címet VettelnekF1 Forma-1 Sebastian Vettel Ferrari Lewis Hamilton Mercedes Heinz-Harald Frentzen
Talán még a szokásosnál is őrültebb a tippelősdi a 2019-es szezon rajtjának erőviszonyaival kapcsolatban, azonban máris van, aki világbajnokot hirdetett. A korábbi F1-es pilóta, a viszonylag ritkán nyilatkozó Heinz-Harald Frentzen a tesztidőszak alapján kijelentette: Sebastian Vettel világbajnoki címért várja az idei évadtól. Igaz, a német méltatta a címvédő Lewis Hamiltont is.

Tovább
0

Verstappen Már nem tartja magát ifjú tehetségnek
Ha elhangzik Max Verstappen a neve, a többség szemrebbenés nélkül rávágja: a Forma-1 fiatal tehetsége! A Red Bull-Honda hollandja valóban még mindig csak 21 éves, de eredményei fényében ez a kijelentés már aligha állja meg a helyét, és ezt immáron maga az érintett is így gondolja. A németalföldi fenegyerek erről ugyan beszél, arról viszont mélyen hallgat, hogy mit vár a 2019-es szezontól.

Tovább
0

Mit csinál a szabadnapos Räikkönen? F1-es ülést javít!F1 Forma-1 Alfa Romeo Kimi Räikkönen
Mit csinál Kimi Räikkönen a Forma-1-es előszezon második tesztsorozatának utolsó előtti napján, amikor szabadnapos? Kevesen gondolnák, pedig így van: a saját ülését szerelgeti az Alfa Romeo Racing garázsában!

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek