Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Nem készült csapatutasításra a Mercedes - de vajon lesz ilyen?
Nem merült fel a csapatutasítás lehetősége a Mercedesnél - jelentette ki az Azerbajdzsáni Nagydíjon Valtteri Bottas vezérletével aratott kettős győzelem után a címvédő-listavezető formáció vezére, Toto Wolff. Noha a gárda két pilótája között egyre kiélezettebb a versenyfutás, a szakvezető egyelőre nem tart attól, hogy úgy elharapóznak a dolgok, mint Lewis Hamilton és Nico Rosberg vetélkedésének sötétebb időszakaiban.

Tovább
0

Magyar tetoválóművész varrta Hamilton kézfejét Bakuban
Régóta tudjuk, hogy Lewis Hamilton bolondul a tetoválásokért, de hogy hóbortjának már egy versenyhétvége kellős közepén is hajlamos hódolni, az mindenképpen újdonság. Pedig így van, ráadásul az ötöszörös világbajnok legújabb ékességeit egy magyar tetoválóművész, Bercsényi Balázs készítette, akit aZ F+1 Blog a helyszínen kérdezett.

Tovább
0

Ilyen az éjszakai műszak Bakuban a csatornafedelek miattF1 Forma-1 Azerbajdzsáni Nagydíj Arif Rahimov Claire Williams George Russell
Kemény éjszakai műszakra kapcsoltak a bakui városi F1-es versenypálya munkatársai azok után, hogy az Azerbajdzsáni Nagydíj pénteki edzésnapján egy meglazult csatornafedél komoly galibát okozott. A promótercég vezetője az F+1 Blognak nyilatkozva azt ígérte: a folytatásban rend lesz, néhány órával később pedig megmutatkozott az is, hogy valóban "eligazította" a személyzetet…

Tovább
0

Íme a hölgy, aki Hamilton Ezüstnyilának szívét felügyeliF1 Forma-1 Mercedes Margarita Torres Diez Lewis Hamilton

Lewis Hamilton sikereiben kulcsszerep jut a hölgyeknek: a britet fizioterapeutaként évek óta segíti az új-zélandi Angela Cullen, akit rendszeresen lehet látni az ötszörös világbajnok környezetében, a háttérben viszont van még egy hölgy, aki nagyon sokat tesz a klasszis eredményeiért. Őt Margarita Torres Dieznek hívják, és roppant komoly feladatot lát: mérnökként felügyeli a világbajnok Ezüstnyilának szívét.

Tovább
0

Királyi segítséggel tart az F1 csúcsa felé Albon?F1 Forma-1 Alex Albon Toro Rosso Helmut Marko Franz Tost
Egyik idei F1-es újonc előléptetésének sztorija sincs olyan érdekes, mint a Toro Rossónál szereplő Alexander Alboné. Ha minden igaz, a thai pilótának nagyon magas körökből nyúltak a hóna alá, hogy idén a királykategóriában szerepelhessen, de részben már most, az idény elején beváltotta a hozzá fűzött reményeket: pontokat szerez, Sanghajban a verseny legjobbjának választotta a publikum és a felettesei is áradoznak róla.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek