Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Vettel kiáll Räikkönen mellett



F1 Forma-1 Sebastian Vettel Kimi Räikkönen Ferrari Orosz Nagydíj
Sebastian Vettel továbbra is kiáll az idényt nyögvenyelősen indító csapattársa, Kimi Räikkönen mellett. A hullámvölgyben lévő finn számos bírálatot kap mostanság, ám a négyszeres világbajnok szerint a külvilág nem megalapozottan háborog, az északi pedig rövidesen válaszol majd bírálóinak.

Tovább
0

Ez biztosan nem tetszene Putyinnak az orosz F1-es pályán



F1 Forma-1 Vlagyimir Putyin Renault Szergej Szirotkin Orosz Nagydíj
Nem biztos, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök boldog lenne, ha ezt látná! Mindenképpen dicséretes, hogy a hétvégi Orosz Nagydíjnak otthont adó Szocsi Autodrom múzeumot is működtet, az viszont kevésbé, hogy a létesítmény beázik és a komplexum spártai megoldást bevetve várják a turistákat…

Tovább
0

Videó: Ilyen a hangulat egy F1-es pilótajáraton



F1 Forma-1 Nico Rosberg David Coulthard Orosz Nagydíj Mercedes

Nico Rosberg komoly brigáddal indult haza Szocsiból, ahol a vasárnapi, zsinórban hetedik futamgyőzelmével újabb szintet lépett előre az örökranglistán. A német a neten is megmutatott ezt-azt abból, hogy milyen hangulat uralkodott a magángépen.

Tovább
0

Orosz veszély leselkedik a Renault pilótáira



F1 Forma-1 Szergej Szirotkin Renault Kevin Magnussen Jolyon Palmer Orosz Nagydíj

Alig néhány éve annak, hogy az orosz Szergej Szirotkin nevetség tárgyává vált a Forma-1-es paddockban amiatt, hogy a menedzsmentje által ígért temérdek pénz soha nem érkezett meg a Sauberhez, s így nem kapott versenyzői állást a svájciaknál. Az Orosz Nagydíj péntekjén a Renault próbálta ki a GP2-ben jól muzsikáló pilótát, aki kapásból a két állandó versenyző mumusává lépett elő…

Tovább
0

Perez megőrizné az oroszországi lendületet




Sergio Perez másfél éven át böjtölt, míg újra dobogóra állhatott a Forma-1-ben: az orosz futam 3. helyezettje a hétvégi Amerikai Nagydíj előtt elismerte, hogy a Szocsiban elért eredmény rendkívül sokat jelent számára. A Force India mexikói pilótája nem titkolja, hogy hihetetlen mázlira volt szüksége, külön köszönettel tartozik Kimi Räikkönennek, ugyanakkor elárulta: szeretné hozzájutni a csapat központjában kiállított trófeához.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek