Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Barcelonában már Bottast tartják Hamilton fő riválisánakÚjra a szokásos, európai arcát mutatja a Forma-1 a hétvégi Spanyol Nagydíj helyszínén, a Circuit de Barcelona-Catalunyán: visszatértek a motorhome-ok, érkeznek az első komolyabb fejlesztési csomagok, csupán a paddockban forszírozott téma változott meg. Noha a Ferrari új motort vet be, mégsem erről esik a legtöbb szó: sokkal inkább arról, hogy vajon Lewis Hamiltonnak a vörösök helyett saját csapattársával, Valtteri Bottasszal kell-e vívnia a vb-címért?

Tovább
0

Bottas gyorsan megállapodna a jövőről a Mercedes istállóval
Valtteri Bottas bizakodó azzal kapcsolatban, hogy az idei évad után is a Mercedes kötelékében maradhat. A vb-éllovas finn versenyzőnek házon belül, és állítólag azon kívül is lehet konkurenciája, de reményei szerint gyorsan meg tudnak állapodni a csillagos alakulattal, amikor eljön a jövővel kapcsolatos egyeztetések ideje.

Tovább
0

Nem készült csapatutasításra a Mercedes - de vajon lesz ilyen?
Nem merült fel a csapatutasítás lehetősége a Mercedesnél - jelentette ki az Azerbajdzsáni Nagydíjon Valtteri Bottas vezérletével aratott kettős győzelem után a címvédő-listavezető formáció vezére, Toto Wolff. Noha a gárda két pilótája között egyre kiélezettebb a versenyfutás, a szakvezető egyelőre nem tart attól, hogy úgy elharapóznak a dolgok, mint Lewis Hamilton és Nico Rosberg vetélkedésének sötétebb időszakaiban.

Tovább
0

Magyar tetoválóművész varrta Hamilton kézfejét Bakuban
Régóta tudjuk, hogy Lewis Hamilton bolondul a tetoválásokért, de hogy hóbortjának már egy versenyhétvége kellős közepén is hajlamos hódolni, az mindenképpen újdonság. Pedig így van, ráadásul az ötöszörös világbajnok legújabb ékességeit egy magyar tetoválóművész, Bercsényi Balázs készítette, akit aZ F+1 Blog a helyszínen kérdezett.

Tovább
0

Íme a hölgy, aki Hamilton Ezüstnyilának szívét felügyeliF1 Forma-1 Mercedes Margarita Torres Diez Lewis Hamilton

Lewis Hamilton sikereiben kulcsszerep jut a hölgyeknek: a britet fizioterapeutaként évek óta segíti az új-zélandi Angela Cullen, akit rendszeresen lehet látni az ötszörös világbajnok környezetében, a háttérben viszont van még egy hölgy, aki nagyon sokat tesz a klasszis eredményeiért. Őt Margarita Torres Dieznek hívják, és roppant komoly feladatot lát: mérnökként felügyeli a világbajnok Ezüstnyilának szívét.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek