Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Vettel csillogó szemmel beszélt az új Ferrariról



F1 Forma-1 Sebastian Vettel Ferrari Pirelli Le Castellet Paul Ricard

Sebastian Vettel túlzott elvárásnak tartja az évadnyitó Ausztrál Nagydíj megnyerését, ám a Pirelli esőgumis tesztjének utolsó napján sokat sejtető széles mosollyal az arcán beszélt a készülő új Ferrariról. A barcelonai tesztprogram nyitányáig a német némi fogyókúrát is igyekszik beiktatni.

Tovább
0

Huszárkalapot a Forma-1-es dobogóra!



Két fronton is nagyot dobott a Pirelli az Orosz Nagydíjon: noha hivatalos bejelentés még nincs, Bernie Ecclestone a rajtrácson elárulta, hogy az olasz gyártó nyeri a Forma-1 gumitenderét, ráadásul a vállalat a 2012-es austini futam dobogós cowboykalapja után Szocsiban bevetette az usankát is…

Tovább
1

Az utolsó pillanatban kapott abroncsot a Pirellitől a Lotus



Szegény embert az ág is húzza - tartja a mondás, amely mostanában újra igaz a Lotus istállóra is. Az enstone-i alakulat a küszködés újabb jeleként kis híján nem kapott abroncsokat a Magyar Nagydíj szabadedzéseire: az indoklás mindkét fél részéről egybehangzó, de érdemes egy csipetnyi sóval kezelni…

Tovább
0

Ilyen volt gumifronton a Forma-1-es szezon



Idén elmaradtak az indokolatlan defektek és a versenyzők sem szidták a Pirellit a roppant gyorsan kopó abroncsok miatt. Paul Hembery, az olasz gumigyártó sportigazgatója a vállalat legfrissebb kommünikéjében rámutatott: ez annak köszönhető, hogy az előző három évvel ellentétben idén nem kellett szándékosan gyorsan elhasználódó gumikat készíteniük.

Tovább
0

Trükkös felniket használnak a Mercedesnél



Egy apró, ám annál rafináltabb felnimegoldásnak is komoly szerepe lehet abban, hogy a Mercedesnek sikerült úrrá lennie az abroncsok túlmelegedési problémáján. A csillagosok által alkalmazott érdekességre egy szemfüles fotós felvétele irányította rá a figyelmet Monza után.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek