efpluszegy

Már Austinban a Forma-1 - fotókMinden készen áll ahhoz, hogy a Forma-1 sok-sok sikertelen próbálkozás után a hét végén újabb kísérletet tegyen Amerika meghódítására. Az Austin közelében található vadonatúj aszfaltcsíkra, a Circuit of the Americasra már megérkeztek a csapatok felszerelései, a trófeák is elkészültek, így minden adott ahhoz, hogy a 2012-es világbajnokság végjátéka igazi vérforraló, texasi hangulatban folytatódjon a két bajnokaspiráns, Sebastian Vettel és Fernando Alonso főszereplésével.

Tovább
0

Ki kesereg valójában: Hamilton vagy a McLaren?Martin Whitmarsh, a McLaren főnöke úton-útfélen pedzegeti Lewis Hamilton állítólagos kesergését, amely szerint megbánta, hogy aláírt a Mercedeshez, sokkal valószínűbb azonban, hogy inkább a szakvezetőnek van oka a bosszúságra. A wokingi csapat kockáztat, míg a brit azt kapja majd a csillagosoknál, amit akart.

Tovább
0

Mit tud Webber egy Daciával a sivatagban? - videóNálunk és néhány másik országban Daciaként, a világ más részein azonban Renault márkanév alatt fut a Duster terepjáró, amelynek immáron Forma-1-es kötődése is van: Mark Webber, a Red Bull-Renault versenyzője India és Abu-Dzabi között Ománba látogatott, ahol sivatagi menetpróbának vetette alá a járgányt.

Tovább
0

Nem rágott be Räikkönenre a versenymérnöke"Hozzá vagyok szokva ehhez" - így nyugtázta Kimi Räikkönen meghökkentő csapatrádiós kirohanásait a Lotus finn ászának versenymérnöke, Mark Slade, aki leszögezte: sértődésről szó sincs.

Tovább
0

2021-ig biztosan lesz Magyar Nagydíj a megújuló HungaroringenNagy lépést tett a Hungaroring vezetése a Forma-1-es Magyar Nagydíj 2016 utáni jövőjének biztosítása felé: múlt hétvégén, Abu-Dzabiban Bernie Ecclestone rábólintott a hosszabbításra, így a 2017-től 2021-ig tartó időszakra biztosítottnak tekinthető a mogyoródi futam helye a versenynaptárban.

Tovább
2

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek