Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Leclerc már jövőre a vb-címért akar harcolni a Ferrarinál




Határozott célkitűzéssel megy a Saubertől a Ferrarihoz 2019-ben Charles Leclerc, aki helyet cserél Kimi Räikkönennel. Az olasz márka pilótaképző akadémiájának csúcsportékája Szingapúrban kijelentette: tudja, hogy óriási lépés vár rá, de szeretne azonnal szemmagasságban lenni leendő csapattársával, Sebastian Vettellel.

Tovább
1

Räikkönen felesége máris Lamborghiniben pózol




Nagyon úgy tűnik, hogy Kimi Räikkönen felesége, Minttu nem túlságosan lelkes amiatt, hogy férje a Ferrari mai bejelentése alapján kénytelen lesz a Sauber istállónál folytatni Forma-1-es pályafutását. A hölgy vélhetően nemtetszését igyekezett kinyilvánítani, amikor néhány órája olyan fotót posztolt az Instagramra, amelyen maga is, valamint kisfia, Robin is egy Lamborghiniben pózol…

Tovább
0

Itt az újabb Räikkönen-pletyka: McLaren?




Nagyon úgy tűnik, hogy a pilótapiaci pletykaáradatnak soha nem akar véget érni: erre utal, hogy bejelentés helyett - egyelőre - az Olasz Nagydíj helyszínén, Monzában sem kaptunk mást, csupán néhány spekulációt. Persze azok legalább izgalmasak, pláne, hogy Kimi Räikkönennel kapcsolatosak…

Tovább
0

Vettel: Megnyerhetjük-e a vb-t? Igen!




Pontok tekintetében Sebastian Vettel jelenlegi helyzete jóval nehezebbnek tűnik, mint egy éve ilyenkor, ám a nyári szünetet követő első futam, a Belga Nagydíj előtt a német kijelentette: rendületlenül hisz abban, hogy idén világbajnok lesz a Ferrari színeiben is. A pilóta szerint saját maga és a maranellói alakulat is készen áll arra, hogy felülmúlják a Mercedest és Lewis Hamiltont.

Tovább
0

Élet az akadémián: Így neveli a jövő F1-es sztárjait a Ferrari




Sergio Perez volt az első, aki a Ferrari tehetséggondozó akadémiájáról eljutott a Forma-1-ig, jelenleg pedig Charles Leclerc az aktuális szenzáció, ám számos fiatal van a programban, akik a különféle juniorkategóriákban azért küzdenek, hogy az elődök nyomába léphessenek. Az F+1 Blog annak nézett utána, hogy milyen is az élet az akadémián, hogyan készítik fel a fiatalokat a vörösöknél.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek