Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Fura módon tenné ki Räikkönent a Ferrari



F1 Forma-1 Osztrák Nagydíj Red Bull Ring Ferrari Kimi Räikkönen Sauber Charles Leclerc Esteban Ocon

Pilótapiaci pletykáktól hemzseg a Forma-1-es paddock az Osztrák Nagydíj helyszínén, Spielbergben, ezek között pedig egészen hajmeresztő sztorikat is hallani, például a Ferrari 2007-es világbajnokáról, Kimi Räikkönenről. Az F+1 Blog a helyszínen azután tudakozódott, hogy igaz-e: a vörösök megalázónak tűnő ajánlattal próbálnak megszabadulni a finntől?

Tovább
0

Räikkönen: Nincs semmilyen ralis szerződésem



F1 Forma-1 Kimi Räikkönen Ferrari Tommi Mäkinen WRC rali-vb Monacói Nagydíj
Visszatér a ralisportba Kimi Räikkönen! Ilyen és ehhez hasonló szalagcímek jelentek meg a világsajtóban a Monacói Nagydíj vasárnapjának reggelén, ám a Ferrari finn klasszisa cáfol és kiosztotta a finn újságírókat.

Tovább
0

Räikkönen elbúcsúztatta versenymérnökét



F1 Forma-1 Ferrari Kimi Räikkönen Dave Greenwood Carlo Santi Azerbajdzsáni Nagydíj
Elköszönt Kimi Räikkönentől és a Ferraritól a múlt hétvégi Azerbajdzsáni Nagydíjon a finn pilóta versenymérnöke, Dave Greenwood. A 2007-es világbajnok Barcelonától egy olasz mérnökkel dolgozik együtt, míg korábbi harcostársának az új állomáshelyén mindjárt egy komoly kudarccal kellett szembenéznie.

Tovább
0

Ilyen volt a Ferrari-legénység egy napja a Hungaroringen - videó



F1 Forma-1 Ferrari Hungaroring Magyar Nagydíj Sebastian Vettel Mattia Binotto Kimi Räikkönen
Sokan irigyik a Forma-1-es istállók utazó háttérembereinek életét, mit sem sejtve arról, hogy az uniformisba bújtatott szakemberek élete egyáltalán nem csak "játék és mese"… Az olasz Rai tévétársaság a Magyar Nagydíj hétvégéjének péntekjén remek lehetőséget kapott a Ferraritól arra, hogy megmutassák: milyen a csapattagok élete a versenyhétvégék első edzésnapján.

Tovább
0

Elnöki fejmosás után érkezik a Hungaroringre a Ferrari



F1 Forma-1 Ferrari Sebastian Vettel Kimi Räikkönen Sergio Marchionne Hungaroring Magyar Nagydíj
Komoly elnöki fejmosás után érkezik a Hungaroringre a Ferrari Forma-1-es istállója: a kiszivárgott hírek szerint Sergio Marchionne a múlt hétvégi Brit Nagydíj után összerántotta a Scuderia teljes legénységét Maranellóban, ahol tájékoztatta a különítményt arról, hogy azonnali fordulatot vár.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek