Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Räikkönen sejtelmes utalást tett a jövővel kapcsolatban



F1 Forma-1 Ferrari Kimi Räikkönen Kanadai Nagydíj
Hivatalos állásfoglalásnak semmiképp nem lehet tekinteni, de tény: Kimi Räikkönen a Formula1.com-nak adott exkluzív interjújában elejtett valami olyasmit, amelyből akár arra is lehet következtetni, hogy a számtalan pletyka és spekuláció ellenére 2017-ben a Ferrari versenyzője lesz. Azt jóval nyilvánvalóbban fogalmazta meg a finn, hogy nem unja a Forma-1-et.

Tovább
0

Apja sisakjaival pózol a kis Räikkönen



F1 Forma-1 Kimi Räikkönen Minttu Virtanen Ferrari Bell Helmets

Kimi Räikkönen barátnője és kisfia édesanyja, Minttu Virtanen kimaxolta a cukiság-faktort: a hölgy olyan fotót adott közre a finn pilóta egyéves kisfiáról, amelyen édesapja sisakjaival és egyik trófeájával pózol.

Tovább
0

Már bemutatott egy Ferrarit a Vettel-Räikkönen páros



F1 Forma-1 Ferrari Ferrari GTC4 Lusso Sebastian Vettel Kimi Räikkönen
Noha a Ferrari új Forma-1-es autójának leleplezésére péntekig várni kell, Sebastian Vettel és Kimi Räikkönen már bemelegített: a két versenyző kedden, az olaszországi Comóban közösen mutatta be a maranellói márka új közúti járgányát, az FF utódjául szánt GTC4 Lussót.

Tovább
0

Alkoholos italt neveztek el Räikkönenről




Mióta édesapa lett, egyáltalán nem hallani Kimi Räikkönen tivornyáiról, ám a 2007-es Forma-1-es világbajnok igyekszik kihasználni, hogy így is a legnagyobb partiállat hírében. A finn egy új projektben vállal szerepet és egy alkoholtartalmú italt népszerűsít hazájában.

Tovább
0

Arrivabene nem akar Ferrari-Pirelli háborút




Noha Sebastian Vettel keményen odaszólt a Pirellinek a Belga Nagydíj utáni forró pillanatokban, Maurizio Arrivabene, a Ferrari csapatfőnöke a futamot követő sajtóértekezleten kijelentette: nem kell attól tartani, hogy elmérgesedik a két olasz mamutcég viszonya. Amellett persze a maranellói szakvezető is kiállt, hogy a különítmény a Pirelli jóváhagyásával választotta meg a négyszeres vb-első kiesését eredményező stratégiát...

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek