Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Bottas mégis a Ferrari pilótája lesz 2016-tól?




Valtteri Bottas megállapodott a Ferrarival és 2016-tól az olasz csapat kötelékében, Kimi Räikkönen helyén folytatja Forma-1-es pályafutását. Ezt állítja a Corriere dello Sport című olasz lap, amely szerint a szerződés hivatalos bejelentésére a hónap végéig biztosan nem történik meg.

Tovább
0

Újra dübörög a Räikkönen távozásáról szóló pletyka



Hiába derült ki a pilótaszakszervezet (GPDA) közvéleménykutatásán, hogy Kimi Räikkönen a jelenkor legnépszerűbb Forma-1-es pilótája, a pletykagyár nem irgalmaz: a hétvégi Brit Nagydíj előtt ismét felerősödtek azok a spekulációk, amelyek szerint a finnt nem tartja meg 2016-ra a Ferrari. Egy mértékadónak tartott olasz lap szerint az északi pilótát már csak a csoda tarthatja a vörösöknél.

Tovább
0

Így készül Räikkönen Forma-1-es sisakja



Nemrégiben új gyárlétesítményt nyitott Bahreinben a Bell: a sisakgyártó a legutóbbi Forma-1-es nagydíj idején meghívta a komplexumba a Ferrari kiválóságát, Kimi Räikkönent, akit bevezettek a fejfedőkészítés rejtelmeibe.

Tovább
0

Vettel örülne, ha Räikkönen maradna a Ferrarinál



Noha a Ferrari-csapatfőnök Maurizio Arrivabene szerint motivációs tényezőként kezelik azt, hogy Kimi Räikkönen lejáró szerződése még nincs meghosszabbítva, Sebastian Vettel a Bahreini Nagydíjon félreérthetetlen utalást tett arra, hogy a megállapodás elsősorban az egyre jobb formában hajtó finn pilótán múlik: ha igent mond, maradhat, ha nem, akkor nem.

Tovább
0

Újabb pillanat Räikkönen apuka életéből



Minttu Virtanen, Kimi Räikkönen barátnője és Robin nevű kisfiának édesanyja tudja, hogy mi kell a népnek…

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek