Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Így öleli két hónapos kisfiát Kimi Räikkönen



Idilli családi képet posztolt Kimi Räikkönen barátnője, Minttu Virtanen: nagy valószínűség szerint ez az első nyilvánosságra került fotó, amelyen a Ferrari 2007-es világbajnoka kisfiát, Robint a karjai között tartva látható.

Tovább
2

Letette névjegyét a Ferrari új csapatfőnöke



Nem csak a versenyzők között találhattunk jó teljesítménnyel bemutatkozó újoncot az évadnyitó Ausztrál Nagydíjon, hanem a csapatvezető között is. Maurizio Arrivabene először vezette csatába csapatfőnökként a Ferrarit és a közvélemény szerint máris eleget tett az asztalra ahhoz, hogy ne csak úgy emlegessük, mint a "cigis fickót".

Tovább
0

Békés házi csatát ígér Vettel és Räikkönen



Régóta tudjuk, hogy egy kiadós Forma-1-es csapattársi rivalizálás a legjobb, legszorosabbnak mondható barátságokat is komoly próbára teszi. Nagy valószínűség ezt megtapasztalja idén a Ferrarinál Sebastian Vettel és Kimi Räikkönen is, akik egyelőre meggyőződéssel állítják, hogy a jó viszony nem fog átcsapni háborúskodásba.

Tovább
0

Tovább vív egymással Hamilton és a Mercedes



Lewis Hamilton és a Mercedes szerződésének meghosszabbítása még mindig nem történt meg, a háttérben nagy valószínűség szerint tovább tart a huzavona, ám Toto Wolff sportigazgató igyekszik bizakodó maradni: a szakember nem tart attól, hogy esetlegesen szakításra kerül sor, inkább arra számít, hogy az évadnyitóig sikerül tető alá hozni az új megállapodást.

Tovább
0

Így hancúrozik Räikkönen egy 730 lóerős utcai Ferrarival



Na ugye, hogy Kimi Räikkönen sem mindig mogorva, ha arról van szó, hogy összezárják egy újságíróval! Ehhez persze meg kell találni a megfelelő helyszínt és a jelek szerint egy Ferrari F12 Berlinetta tökéletesen megfelel erre a célra.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek