Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Massa a Ferraritól és a Forma-1-ből is kiszorul?



Felipe Massa és Fernando Alonso

Felipe Massa nem játszott főszerepet a hétvégi Forma-1-es Magyar Nagydíjon, mégis jutott neki a reflektorfényből a Hungaroringen. Ez elsősorban annak volt köszönhető, hogy a brazil az évad végén várhatóan elköszön a Ferraritól: ezt sugallta a csapat motorhome-jában tartott csütörtöki sajtóesemény is.

Tovább
0

Hamilton pole pozíciója protest-megmozdulás?



Lewis Hamilton

Akár hatásos protest-megmozdulásként is felfogható Lewis Hamilton eddigi szereplése a Hungaroringen: a brit átütő formában versenyezve szerezte meg a McLaren 150. pole pozícióját, miközben a háttérben az új szerződéséről zajló egyezkedés lassan vitává mérgesedik.

Tovább
0

Exkluzív: Vettel verdájára fáj Räikkönen foga



Infiniti FX Sebastian Vettel

Megmosolyogtatta a Forma-1-es rajongótábort Kimi Räikkönen hockenheimi, kerítésen átesős sztorija, s mint az F+1 Blog a Hungaroringen kiszimatolta: az esetnek van utóélete, ráadásul nem is akármilyen!

Tovább
0

Häkkinen: jobb a Forma-1, mint az én időmben



Nem mindenki fanyalog az idei Forma-1-es szezonban látottak miatt: bár az egykori versenyzők közül sokan hajtogatják, hogy "bezzeg a mi időnkben…", 1998 és 1999 világbajnoka, Mika Häkkinen például elismeri, hogy a sportág mostanára jóval izgalmasabbá vált.

Nico Rosberg és Mika Häkkinen / Mercedes

Tovább
0

Petrov Ladával a WTCC-ben?



Vitalij Petrov

Nem kizárt, hogy Michelisz Norbert 2013-ban egy aktív Forma-1-es pilótával is összecsaphat a túraautó-vb-n: orosz forrásokból az F+1 Blog úgy értesült, hogy a jövőre teljes WTCC-szezonra készülő Lada Vitalij Petrov rész- vagy teljes munkaidős bevetésével is számol.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek