Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Ecclestone a londoni Olimpiai Parkba vinné a Forma-1-et



London 2012

Noha a Forma-1 és az Olimpiai Játékok összekapcsolásának gondolatáról számos alkalommal lehetett hallani különféle ötleteket az elmúlt évtizedekben, a nullával egyenlő az esélye annak, hogy az autósport csúcskategóriája valaha is szerepelni fog az ötkarikás játékok programjában. A fíling viszont meglehet, Bernie Ecclestone egyre inkább ezen mesterkedik.

Tovább
0

Alguersuarit a gumitesztek repíthetik vissza a Forma-1-be



Jaime Alguersuari

Jaime Alguersuari a népszerűbb Forma-1-es pilóták közé tartozott az utóbbi pár év során, idén azonban nincs jelen a száguldó cirkusz mezőnyében. A spanyol jelenleg médiamunkásként, valamint a Pirelli tesztpilótájaként dolgozik, és mint a Hungaroringen elárulta: száz százalékig biztos benne, hogy a gumitesztelő tevékenységnek köszönhetően újra versenyzői állás jut.

Tovább
0

Whiting dicsérte a hungaroringi pályabírókat



Pályabírók a Hungaroringen - Fotó: Farkas Péter

Charlie Whiting, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) versenyigazgatója és biztonsági főnöke méltatta a Forma-1-es Magyar Nagydíjat lebonyolító sportszakmai személyzetet a kiválóan elvégzett munka után - derült ki Faluvégi Péter versenyigazgató közleményéből.

Tovább
0

Már nem téma Senna kirúgása a Williamsnél



Bruno Senna /Williams

Felszabadultan töltheti a Forma-1 nyári vakációját Bruno Senna, akinek menesztése lekerült a napirendről a Williams istállónál. Ezt egy tűzközeli forrás erősítette meg az F+1 Blognak, újra hangsúlyozva: sokat nyom a latba az a tény, hogy a brazil komoly szponzori pénzt visz a grove-i csapat konyhájára.

Tovább
0

Három gumiszállító a Forma-1-ben?



Úgy tűnik, kezd célt érni a Michelin lobbija, hiszen sajtóértesülések szerint már Jean Todt, az FIA elnöke is szeretné felszámolni a gumimonopóliumot a Forma-1-ben. Kedvezőbb esetben még az is előfordulhat, hogy a Pirelli a közeljövőben nem egy, hanem mindjárt két riválist is kaphat.

Michelin

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek