Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Lesz-e Mercedes által tuningolt Honda a Forma-1-ben?



F1 Forma-1 Mercedes McLaren-Honda Honda Spanyol Nagydíj
Továbbra is téma a Forma-1 világában, hogy a Honda a Mercedestől kérhet segítséget küszködő hajtásláncának mielőbbi versenyképessé tételéhez. Az érintettek Barcelonában, a Spanyol Nagydíj hétvégéjén sem kívánták kommentálni a teóriát, az elképzelés ellenzői viszont ismét hallatták a hangjukat.

Tovább
0

Megőrült a Forma-1 Räikkönen ifjú rajongójáért 



F1 Forma-1 Kimi Räikkönen Spanyol Nagydíj Liberty Media Ferrari
Semmi kétség: a Kimi Räikkönen kiesésekor kétségbeesetten síró négyéves forma kissrác volt a Spanyol Nagydíj szenzációja. A fiatal szurkolót a Ferrari már a futam közben a paddockba invitálta, ahol találkozott hősével és megkapta a finn klasszis sapkáját dedikálva, de kalandjai ezzel nem értek véget.

Tovább
1

Häkkinen: Bottas, mint bajnokesélyes? Miért ne!



F1 Forma-1 Mika Häkkinen Valtteri Bottas Mercedes Spanyol Nagydíj
Mika Häkkinen, a Forma-1 kétszeres világbajnoka személyesen nem volt jelen Szocsiban, amikor patronáltja, Valtteri Bottas megszerezte karrierje első győzelmét, ám a finn legenda még most, Barcelonában is ünnepli honfitársa sikerét. Noha sokan elképzelhetetlennek tartják, 1998 és 1999 világbajnoka szerint nagyon is lehetséges, hogy a Mercedes pilótája már idén bajnokesélyessé válik.

Tovább
0

Ross Brawn: Nagyon fontos a Magyar Nagydíj!



F1 Forma-1 Ross Brawn Liberty Media Hungaroring Magyar Nagydíj Spanyol Nagydíj

Ross Brawn, a Ferrari és a saját nevét viselő alakulat korábbi sikergyárosa az idei évadtól kezdve a megújult Formula One Management kötelékét erősíti, mégpedig a sportszakmai ügyek felelőseként. Új minőségében az F+1 Blognak a Spanyol Nagydíj helyszínén, Barcelonában nyílt első ízben lehetősége kérdezni a brit szakembert, akitől megtudtuk: akárcsak Ecclestone, az új vezérkar is ragaszkodik a Magyar Nagydíjhoz.

Tovább
0

Újra van magyar pilótája a Forma-1-nek



F1 Forma-1 Baumgartner Zsolt Paul Stoddart Patrick Friesacher F1 Experience Spanyol Nagydíj
Magyar pilóta a Forma-1-ben? Picit furcsán hangzik, de igaz: Baumgartner Zsoltot a hétvégi Spanyol Nagydíjtól kezdve újra a versenypályán láthatjuk, köszönhetően annak, hogy Paul Stoddart kétüléses F1-es autóinak demonstrációja mostantól a hétvégék hivatalos programja lesz.

Tovább
1

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek