efpluszegy

Kvjat nem akar Vettel lenniSaját honfitársai évek óta Sebastian Vettelhez hasonlítják a Toro Rosso orosz újoncát, Danyiil Kvjatot, aki azonban - mint az F+1 Blognak elárulta - hallani sem akar erről. Pedig ezzel is épp a négyszeres vb-elsőre emlékeztet.

Tovább
0

Maldonadót tűri a Lotus, a Renault-t már nem annyiraHiába tör-zúz Pastor Maldonado, a Forma-1 fekete báránya, a Lotus - érthető okokból - rendkívül elnéző a venezuleaival, a Renault-val kapcsolatban viszont szemlátomást fogy a türelem. Az F+1 Blog a Spanyol Nagydíj után Federico Gastaldi csapatfőnök-helyettest kapta el a barcelonai paddock forgatagában.

Tovább
0

Megfutotta a kötelező tiszteletkört a Mercedes főnökeLewis Hamilton zsinórban negyedik futamgyőzelmét aratta Barcelonában, amivel az egyéni tabellán is átvette a vezetést csapattársától, Nico Rosbergtől: noha a brit is, a Mercedes is szőnyegbombázást hajt végre jelenleg a Forma-1-ben, a csapatfőnök Toto Wolff sem a házi versenyt, sem a bajnokságot nem tekinti lefutottnak. A szakvezető mindkét versenyzőjét méltatja, s az F+1 Blognak azt is elárulta, mit súgott neki a győzelem után a Daimler nagyhatalmú vezére, Dieter Zetsche.

Tovább
0

Egész évben nem lesz ellenszer a Mercedesre?Az egyszer biztos, hogy amennyiben műszaki- vagy egyéb hiba nem szól közbe, Mercedes-diadalt hoz majd a vasárnapi Spanyol Nagydíj. A csillagos csapat előnye nemhogy csökkent volna, inkább még nőtt, így a paddock népét szinte már csak az foglalkoztatja, hogy milyen házi meccset produkál majd Hamilton és Rosberg, valamint az, hogy megnyerik-e az összes hátralevő futamot…

Tovább
0

Robban-e a Mercedes-bomba Barcelonában?Csodaváró hangulat biztosan nincs a Spanyol Nagydíjnak otthont adó Circuit de Barcelona Catalunya paddockjában, annyi azonban bizonyos, hogy az új itt debütáló új fejlesztésektől mindenki komoly előrelépést vár. Az érdeklődés középpontjában a Mercedes áll, ahol a két versenyző várhatóan még a szokásosnál is nagyobb vehemenciával feszül majd egymásnak…

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek