Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Faházba költöznek a Red Bull Forma-1-es csapatai Európában




Új motorhome-mal támad az évad első európai Forma-1-es futamán, a Spanyol Nagydíjon a Red Bull: pletykákat már korábban is lehetett hallani, hogy a Red Bull Racing és a Toro Rosso új mobilpalotát kap, s ez a napokban megerősítést is nyert. Nem ők az egyetlenek: ha minden igaz, több formáció is újít ezen a fronton Barcelonától kezdve.

Tovább
0

Így látja saját helyzetét Räikkönen utódjelöltje



F1 Forma-1 Charles Leclerc Sauber Alfa Romeo Ferrari Ferrari Driver Academy Jules Bianchi Spanyol Nagydíj
Jules Bianchi óta először adott állandó pilótát a Forma-1-es mezőnynek a Ferrari tehetséggondozó programja, a Driver Academy: a maranellói márka legújabb portékája épp a tragikus körülmények között elhunyt francia versenyző keresztfia, Charles Leclerc, aki a Saubernél bontogatja szárnyait. Mivel sokan máris Kimi Räikkönen helyének fő várományosaként tartják számon, az F+1 Blog a Spanyol Nagydíj hétvégéjén célszerűnek tartotta kifaggatni a 20 esztendős monacói reménységet.

Tovább
0

Hamilton: Új szerződés? Hamarosan!




Lewis Hamilton Azerbajdzsán óta újra vezeti a 2018-as F1-es világbajnoki pontvadászatot, Barcelonában szezonbeli első igazi győzelmét is megszerezte. A címvédő szépen lassan belerázódik az idei szezonban, van azonban egy vele kapcsolatos fontos megválaszolatlan kérdés: lesz-e új szerződése a Mercedesszel, s ha igen, mikor?

Tovább
5

Kubica: Vasárnap sajnos csak az utcai autómat vezethetem




Robert Kubica több mint 7 esztendő után vezetett újra hivatalos Forma-1-es hétvégén, amikor a Spanyol Nagydíj pénteki első szabadedzésén Szergej Szirotkin Williams-Mercedesével körözött és az utolsóelőtti helyen végzett. Mivel a grove-i csapat a jelek szerint padlón van Barcelonában, a lengyel klasszis nem repesett az örömtől: az F+1 Blog a nyitógyakorlás után ott volt, hogy meghallgassa az egyszeres futamgyőztes tesztpilóta gondolatait.

Tovább
0

Már Európában a Forma-1



F1 Forma-1 Circuit de Barcelona-Catalunya Spanyol Nagydíj
Javában hangol az idény európai szakaszának nyitányára a Forma-1, az istállók már a hétvégén elkezdték belakni a Spanyol Nagydíjnak otthont adó Circuit de Barcelona-Catalunya paddockját. Az első fotók szerint néhány motorhome is áll már, idén először!

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek